Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie elastyczne ciasto
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 42
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 42
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 32
Składniki
Ugotować kapustę z grzybami do miękkości odcedzić odsączyć zmielić.Cebulę podsmażyć dodać do kapusty wraz z jajkiem i bułka tartą,przyprawić do smaku wymieszać.
Mąkę wsypać do miski dodać 1 jajko i obie wody wymieszać łyżką do połączenia składników.Następnie przełożyć na stolnicę i dobrze wyrobić.Rozwałkować wyciąć kółka nałożyć farsz skleić.
Pierogi wrzucać na osolony wrzątek gotować około 3min od wypłynięcia.