Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi z lubczykiem"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6469
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 147
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 322
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6469
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 147
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 322
Składniki
Violetta Miszczak z Toporzyska</strong>
Ugotowane, schłodzone ziemniaki zmiel z serem. Dodaj smażoną cebulę i posiekany lubczyk. Przypraw farsz. Zagnieć ciasta. Rozwałkuj, wytnij kółka. Na każde nałóż trochę farszu, sklej brzegi.
Wrzuć na wrzącą osoloną wodę. Gotuj ok. 5 minut od chwili, gdy wypłyną na powierzchnię. Podaj polane skwarkami.
Porcje 10 90 min Cena 1,40 zł Kalorie 227 kcalŹródło: Takie jest życie