Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pierogi z wątróbką i ziemniakami"
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
<strong>Przepis przysłała Joanna Tokarz z Ptaszkowej</strong>
Ciasto: zagnieć na gładkie ciasto, wlewając szklankę zagotowanej wody.
Farsz: wątróbki i ziemniaki oddzielnie ugotuj. Cebule posiekaj, zeszklij na maśle. Zmiel z wątróbką i ziemniakami, przypraw. Ciasto rozwałkuj, szklanką wytnij krążki. Ułóż farsz, zlep. Pierożki włóż do osolonego wrzątku, gdy wypłyną, gotuj 2 min.
Omasta: cebule pokrój, zeszklij na maśle. Polej pierogi.Źródło: Chwila dla Ciebie