Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1782
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1596
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1782
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1596
Składniki
Przesiewamy mąkę na blat, robimy "wulkan" wbijamy jajko i wlewamy olej. Krótko zagniatamy.
Ser i resztę składników wkładamy do miski. Miksujemy [ja używam blendera do tego].
Rozwałkowujemy ciasto na 3 mm. Wykrawamy szklanką ciasto. Na ciasto dajemy łyżeczkę nadzienia. Sklejamy.
Wrzucamy pierogi na wrzątek. Gotujemy ok 5 minut od wypłynięcia.
Ugotowane pierogi wyjmujemy na talerz[ ja podaję z bitą śmietaną i owocami] :) Smacznego !