Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pierożki z boczkiem"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 221
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 221
Składniki
Z farszem I: drobno pokrój paprykę i boczek, posiekaj chili. Dodaj szczypiorek, przypraw. Ciasto francuskie pokrój na 8 prostokątów.
Na każdym ułóż trochę farszu, pół plasterka żółtego sera, trochę farszu i znów ser. Zwiń w rulonik, sklej końce. Piecz 25 min w temp. 200°C.
Z farszem II: drobno pokrój łososia oraz czerwoną paprykę. Dodaj posiekany szczypiorek, przypraw.
Potnij ciasto francuskie na 8 kwadratów. Ułóż na nich trochę farszu, żółty ser, farsz i znów ser. Złóż w trójkąt, zlep brzegi. Upiecz.
<strong>Agnieszka Huber z Wrocławia</strong>
Porcje: 16, : 80 min, Cena: 1,85 zł, Kalorie: 253 kcalŹródło: Takie jest życie