Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatna, aromatyczna propozycja obiadu. Polecam!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 218
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 218
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszonki. Mięso przyprawić i w nacięcia nałożyć pesto i plastry białego sera.
Kłaść na rozgrzane masło. Najpierw obsmażyć z obu stron, a następnie przykryć i dusić do miękkości. Podawać np. z młodymi ziemniaczkami i fasolką z wody. Mięso polać wytworzonym sosem. Smacznego!