Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita indycza "kieszonka" z farszem. Zdrowe, białe mięso i ciekawy sposób podania.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Składniki
Pierś indyka rozciąć, by powstała "kieszeń", natrzeć solą i czosnkiem.
Morele pokroić w kostkę.
Orzeszki uprażyć na patelni.
Chleb tostowy zmiksować z fetą, jajkiem, przyprawami.
Dodać orzeszki i morele.
Farszem tym napełnić "kieszeń". Obsmażyć, podlać rosołem, upiec.