Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam białe mięso, kotlet z piersi i owszem super smakuje ale robiony często staje się nudnym daniem, więc robię często nadziewane, tym razem również, wybór rodziny padł na smaki włoskie.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 792
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 94
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 792
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 94
Składniki
Piersi dzielimy na 4 kotlety, rozbijamy tak aby miały podłużną formę, przyprawiamy z obu stron. Na połówce każdej porcji układamy składniki farszu, plastry mozzarelli, pomidory suszone i liście, lekko posypujemy solą i pieprzem, przykrywamy drugą połówką mięsa. Tak powstałe "poduchy" obtaczamy jednokrotnie w jajku i bułce tartej, kładziemy na rozgrzane masło, smażymy na średnim ogniu do zrumienienia. smacznego