Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, aromatyczna...
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 14
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 218
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8946
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 149
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 14
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 218
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8946
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 149
Składniki
Miód utrzeć z sokiem z cytryny. Mięso umyć, każdą pierś przekroić wzdłuż na pół, żeby powstały dwa cieńsze kotlety. Pierś z kurczaka natrzeć solą, posypać pieprzem, posmarować cytrynową marynatą i odstawić na 30 minut w chłodne miejsce. Na patelni rozgrzać olej, włożyć piersi z kurczaka i smażyć po kilka minut z każdej strony, tak aby miały ładny, złoty kolor. Następnie na patelnię wlać 4 łyżki gotowanej wody, patelnię przykryć pokrywą. Mięso podgrzewać przez kilka minut, pozwolić aby stało się bardziej soczyste dzięki parowaniu wody. Smacznego.