Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie danie jednogarnkowe przygotowane w pysznym sosie ,które można podać z ziemniakami,ryżem ,makaronem lub kaszami.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 257
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 257
Składniki
Cebulę pokroić w piórkai zeszklić na maśle,dodać pokrojone w kostkę piersi oraz paprykę pokrojoną w paski i zasmażyć. Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki dodać do smażenia. Wszystko dać do garnka,podlać wodą lub bulionem i dusić około 20 min. Pod koniec duszenia dać groszek,musztardę i chrzan. Zagotować,dodać zaczepkę z mąki oraz śmietankę.Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego !