Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna,krucha w aromatycznych dodatkach,serdecznie polecam:)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 147
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 147
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Piersi opłukać i pokroić na 1,5cm kawałki.Dodać sos teriyaki,pastę wasabi,zioła i paprykę.Wymieszać i odstawić na pół godz. Ugotować makaron wg.przepisu na opakowaniu. Pokrojone piersi wrzucić na masło klarowane i usmażyć. Cebule pokroić w kostkę ,zrumienić na maśle spod smażenia piersi. Dodać pokrojone w paski pieczarki i smażyć około 10min. Dodać pokrojoną paprykę i smażyć kilka min. Dodać podsmażone piersi,kiełki fasoli,fasolkę czerwoną odcedzoną z wody,przyprawy oraz ugotowany makaron,doprawić do smaku. Wszystko jeszcze poddusić 10min,by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!