Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
550 kcal : 64gB ; 45gW ; 8 g T
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 261
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 475
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 139
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 261
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 475
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 139
Składniki
1. Pierś rozbić na kotlet. Przyprawić solą i pie- przem. 2. Jajko, skyr, mąkę i przyprawy wymieszać na jednolitą masę i wrzucić do niej pierś z kurczaka. Odstawić na około 30 minut, max godzinę. 3. Otoczyć kotlet w odrobinie mąki i smażyć na rumiany kolor z obu stron na patelni z olejem lub na suchej nieprzywieralnej patelni. Podawać z ugotowanymi ziemniakami lub kaszą np. jęczmienną (80-100g) i surówką, np. z bu- raków (100g)