Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych, którzy lubiąmięsa na słodko ;)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 260
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 260
Składniki
Gruszki obrać, pokroić wzdłuż na ósemki i usmażyć na maśle z dodatkiem cukru.
Piersi umyć, naciąć robiąc kiszonkę i przyprawić. Kieszonkę wysmarować serkiem i wyłożyć trzema plastrami gruszki. Mięso dokładnie obwiązać. Smażyć pod przykryciem na rozgrzanym tłuszczu po ok. 7-8 min. z każdej strony. Podawać na pozostałych ze smażenia gruszkach, z dodatkiem np. frytek i surówki z marchewki.
Smażyć pod przykryciem na rozgrzanym tłuszczu po ok. 7-8 min. z każdej strony. Podawać na pozostałych ze smażenia gruszkach, z dodatkiem np. frytek i surówki z marchewki.