Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio lubię pierś z porami dlatego robię ja na różne sposoby,ta jest inna,smaczna i lekka w smaku!!Polecam!!!!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Pora kroimy w półplasterki.Pierś myjemy i możemy podzielić na mini kotleciki.
Margarynę roztapiamy na patelni.Gdy jest gorąca wkładamy na nią pory i obsmażamy je ok 5min. Następnie dodajemy boczek pokrojony w cienkie paseczki .Razem smażymy ok 2min i dodajemy kawałki piersi.Gdy piersi się obsmażą wszystko delikatnie solimy i dodajemy pieprz.
Potem dolewamy bulion i całość dusimy ok 5min.
Ja podałam to mięsa z ziemniakami i posypałam wszystko koperkiem.
Smacznego!!!