Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko jest kruche,przygotowanie jego to pół godz.i obiad gotowy.:)
Polecam.
Odsłon: 166
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 73
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 166
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 73
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 89
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka zeszklić na masle,dodać posiekany czosnek i zasmażyć. Piersi pokroić w 1,5cm plastry,obtoczyć w mące i wrzucić na zeszkloną cebulę. Podsmażyć wszystko razem z dwóch stron.Dodać suszone płatki pomidorów,jabłko pokrojone w plasterki,czosnek suszony,1 szkl.wina., oraz szkl.wody.Dusić około 15 min. Zrobić zaczepkę z mąki ,1 łyżka roztrzepana w 1/2 szkl wody. Wlać do sosu ,jak również śmietankę,gotować 10 min. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Smacznego życzę!