Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1757
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 42
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1591
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1757
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 42
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1591
Składniki
pierś kroimy przez środek,rozbijamy obie połówki (delikatnie), posypujemy trochę pieprzem i solą i odstawiamy na 10 minut.Cebule i ogórki kroimy w kostkę dodajemy koncentrat i trochę kucharka ,tak do smaku.Kładziemy na jedną część przygotowany farsz i przykrywamy ją tak aby nam nie wypadło nic ze środka i to samo robimy z drugą połówką,a na koniec obtaczamy w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor.