Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie o delikatnej smaku i konsystencji z wyjątkowym smakiem borowików
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 45
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 89
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 45
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 89
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Składniki
Borowiki pokroić w plasterki.
Pierś przekroić na pół, formując cztery kotlety.
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i podsmażyć na łyżce masła.
Dodać pokrojone grzyby.
Całość przyprawić solą i pieprzem.
Dusić około 10 minut.
Następnie wlać wino i ponownie dusić – do momentu aż cały płyn odparuje
Gdy kotlety będą już rumiane wyjąć na talerz i obłożyć grzybowym farszem oraz posypać startym serem.