Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pikantne serca drobiowe"
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 197
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 160
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 197
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 160
Składniki
Podroby oczyścić, umyć, osuszyć. Cebulę obrać, pokroić w piórka lub w drobną kostkę. Boczek pociąć w większą kostkę lub w paski. Na odrobinie rozgrzanego oleju mieszając przesmażyć boczek, dodać cebulę i zeszklić.
Następnie dodać serca i chwilę razem smażyć. Zalać szklanką gorącej wody, dodać listki i tymianek.
Gotować ok. 20 minut, dodać cebulki, musztardę i ketchup, doprawić solą i pieprzem i gotować jeszcze kilka minut. Podawać od razu.Źródło: Twoje Imperium