Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pikantne żeberka"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10374
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 255
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10374
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 255
Składniki
Żeberka umyj, podziel na małe części, oprósz solą i pieprzem. Obsmaż na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron, podlej wodą, włóż pokrojoną papryczkę chili, duś dwie godziny.
Wyjmij mięso, do sosu dodaj sos sojowy, ketchup i sos barbecue, duś chwilę. Zredukuj ilość wody, włóż żeberka, podgrzej. Dekoruj sałatą.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień