Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe Smaczne Niskokaloryczne
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1955
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2719
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1955
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2719
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Rybę skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na chwilę , po czym przyprawiamy i kroimy na kawałki.
Cebulę kroimy w piórka , podsmażamy na oleju.
Paprykę kroimy w dużą kostkę.
Marchew i cukinię obieramy , kroimy w plastry.
Dodajemy do podsmażonej wcześniej cebuli , przyprawiamy papryką , vegetą , solą i pieprzem i jeszcze chwilę wszystko razem podsmażamy.
Zalewamy przygotowanym wcześniej bulionem i dusimy ok.10 minut ( podlewając gorącą wodą ).
Dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora.
Gulasz łączymy ze śmietaną ( rozrabiając osobno , by nam się nie zwarzyła ).
Dodajemy rybę i dusimy do miękkości ( ok.10 minut ).
Doprawiamy do smaku , posypujemy natką i koperkiem.
Podajemy z przyrumienionym na masełku chlebem.