Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zarówno na obiad jak i kolację :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Mleko miksujemy z 2 jajkami, piwem i mąką, smażymy naleśniki
Mięso kroimy w kostkę, zanurzamy w rozkłóconym jajku i obtaczamy w panierce. Smażymy
Kapustę szatkujemy, solimy, zalewamy wodą i gotujemy do miękkości, odcedzamy. Mieszamy z posiekaną cebulą, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Studzimy.
Ogórki i pomidory kroimy w małą kostkę. Majonez mieszamy z ketchupem, smarujemy naleśniki. Nakładamy mięso, pomidory, ogórki, dajemy kapustę, przykrywamy naleśnikiem.