Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizza naprawdę błyskawiczna!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 742
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 154
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 742
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 154
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
W niedużej misce wymieszać trzepaczką jajka, śmietanę, majonez, sól. Następnie dodać mąkę i wymieszać na gładką masę. Brokuła podzielić na różyczki i ugotować na półmiękko. Cebulę i szynkę pokroić w kostkę, pieczarki w plasterki. Ser zetrzeć na tarce.
Ciasto przelać do formy. Ułożyć warstwami szynkę, cebulę, pieczarki, różyczki brokuła, posypać serem i oregano. Piec ok. 25 minut w temperaturze 180 stopni.