Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa pizza z chorizo, salami i cebulą.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 129
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1203
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 422
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 289
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 129
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1203
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 422
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 289
Składniki
Przygotuj ciasto na pizzę wg podanego przepisu: https://smaker.pl/przepisy-dania-glowne/przepis-ciasto-na-pizze,185634,bake-cook.html
Ciasto posmaruj sosem pomidorowym, koncentratem pomidorowym lub ewentualnie ketchupem.
Na pizzę dodaj pokrojone chorizo, salami, czerwoną cebulę pokrojoną w piórka lub okręgi. Posyp potartym serem. Piekarnik nastaw na 220 stopni, Ja pizzę trzymam ok 12 - 15 minut z termoobiegiem. Ty monitoruj swoją pizzę i jeśli uznasz, że jest już gotowa to wyjmij i sprawdź czy spód pizzy jest już lekko podpieczony