Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne :) długo ciągnący się ser ;)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
do małej miseczki roskruszyć drożdże.. dosypac nie całą łyżeczke cukru.i odrobine soli... wymieszać...poczekac az odrobine wyrośnie najlepij postawic na grzejnik i obserwować...do dużej miski wsypać 3 szklanki mąki do tego odrobine wody i odrobine oleju dolać drożdże..wygnieść ciasto...na stół wysypac odrobine mąki i uformować forme ciasta...gdy juz to zrobisz wes widelec i zrub końce takie jak w prawdziwej pizzy zobaczycie na zdjeciu o co mi chodzi.. potem spud wydziurkować widelcem...CAŁY!!... do następnej miski wlej koncentrat i dodaj przyprawy.....Koncentrat wyłuż na ciasto...najlepiej jest jak jest go mało...na to posypać ser...i jakieś dodatki ale najlepsza z samym serem...całą pizze mozna posypac przyprawą do pizzy.. no i do piekarnika rozgrzanego na 250*C żeby dobrze się upiekła trzeba ją obserwować.. żeycze smacznego..