Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 418
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19581
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 418
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19581
Składniki
Wlej do miski wodę i dodaj ćwierć kostki drożdzy i 2 szklanki Mąki Szymanowskiej
Odstaw miskę w ciepłe miejsce aby ciasto wyrosło,
Dodaj szczyptę soli,
Wyrabiaj rękoma ciasto aby wyszło cienkie koło,
Posmaruj ciasto sosem pomidorowym lub ketchupem
I dodaj sera na ciasto
Piecz około 15 minut