Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pizza trzy sery"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 592
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 799
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6298
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 102
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 592
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 799
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6298
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 102
Składniki
na ciasto wymieszaj, uformuj kulkę, przykryj ściereczką i odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Gdy wyrośnie, jeszcze raz wyrób, ułóż w formie i odstaw na chwilę.
Pomidory sparz wrzątkiem, zdejmij skórkę, pokrój w plastry, sery pokrój. Ciasto posmaruj koncentratem, ułóż sery i plasterki pomidorów, dopraw. Piecz 20 minut w 180°C. Przed podaniem udekoruj listkami bazylii i oregano.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień