Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 18
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 90
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 18
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 90
Składniki
Mieso umyc,pokroic w kostke ,posolic i usmazyc na oleju .Gdy bedzie miekkie podlac rosolkiem i dodac przyprawy ,musztarde i koncentrat-powinien powstac gesty sos.Marchew,pietruszke i papryke drobno pokroic i ugotowac.Gdy warzywa beda juz miekkie odlac czesc wody ,przelozyc wszystko do brytfanki i dodac mieso.Pieczarki pokroic w plastry ,dodac przyprawy i podsmazyc .Farsz powinnien byc gesty.Jezeli jest rzadki to nalezy dodac nieco maki rozrobionej z bulionem .Usmazyc grube o wielkosci sredniej patelni placki ziemniaczane .Na gotowy placek nakladac farsz.