Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Placek z mięsem"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 276
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 276
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Składniki
Przekrój filety na pół, skrop sosem sojowym oraz resztą przypraw. Odstaw mięso na 2 godz., drobno pokrój, podsmaż. Wyjmij mięso, włóż pokrojone ananasy, morele, wsyp imbir, rodzynki. Podsmaż, włóż ugotowany ryż, wlej sos chili. Smaż ok. 3 min.
Farsz przypraw, ostudź. Z ciasta odetnij cienkie paski. Na reszcie ciasta rozłóż ryż, mięso. Na wierzchu ułóż paseczki. Posmaruj sosem chili, upiecz.
Porcje: 8, : 60 min, Cena: 2,50 zł, Kalorie: 355 kcal
Jadwiga Smolińska z Koronowa</strong>Źródło: Takie jest życie