Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1751
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1751
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Składniki
mieso pokroic w kostke przyprawic i podsmażyć rdodac poszatkowana cebule podsmazac chwile i zalac woda dodac przyprawy ja dodaje <wegeta,lisc laurowy pare ziarenek ziela angielskiego, lisc lubczyka oregano pieprz czrny i ziolowy czosnek majeranek> dusic az do miekkosci (w zaleznosci od miesa) poł godziny przed koncem duszenia wrzucamy reszte składnikow pokrojonych w kostke i dusimy razem az wszystko bedzie miekkie na koniec zageszczamy mąką pieczemy placki posypujemy serem żółtym i polewamy sosikiem. smacznego;]]]