Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następne danie,które pokazuje,że w kuchni nic się nie marnuje.Zostały mi z obiadu ziemniaki jak i kiszona kapustka. Placki w takim połączeniu wyszły wyśmienite:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 237
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 237
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle. Dodać kiszoną kapustę odciśniętą z wody. Smażyć do odparowania wody,doprawić do smaku pieprzem i solą. Ziemniaki zetrzeć na grybych oczkach tarła. W misce wymieszać,ziemniaki,kapustę, jajko i doprawić do smaku. Formować kotleciki i smażyć na złoty kolor z dwóch stron. Podawać z sosem grzybowym,same,też są pyszne.
Smacznego życzę!