Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne placuszki na obiad lub na przekąskę.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 672
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16762
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 100
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 672
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16762
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 100
Składniki
Wykonanie: Kapustę, cebulę bardzo drobno posiekać, a ziemniaki zetrzeć na tarce i wszystko razem połączyć. Następnie wbić jajka, przyprawić do smaku i wymieszać z mąką i bułką tartą. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu obu stron na złoty kolor. Podawać z gęstą kwaśną śmietaną lub pikantnym ketchupem.