Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiące i smaczne placki na obiad.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i zetrzeć razem oczyszczoną marchewką na drobnej tarce. Następnie zetrzeć cukinię ze skórką na tarce o grubych oczkach, dodać do masy ziemniaczanej. Wbić jajko, wsypać mąkę, bułkę tartą, paprykę wędzoną, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać olej, smażyć placuszki z obu stron na złoto i podawać z posolonym jogurtem naturalnym lub ketchupem.