Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polubiłam placki ziemniaczane w momencie, kiedy odkryłam ten przepis.
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 27
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 175
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 27
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 175
Składniki
Surowe ziemniaki utrzeć, dodać cebule pokrojoną w kostkę, mąkę, jajko, przyprawy. Wszystko razem wymieszać na jednolitą masę. Przygotować pastę twarogową, sposób wykonania na moim profilu: https://smaker.pl/przepis-quot-bryndza-quot-pasta-serowa,104157.html Placki smażyć na rozgrzanym oleju, tak aby miały złoty kolor. Jeden usmażony placek smarować pastą serową, nakładać liście sałaty lodowej, przykładać drugim plackiem ziemniaczanym. Wierzch smarować czerwonym pesto. Smacznego.