Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne placuszki dla naszych pociech.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 169
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i lekko odsączyć. Gruszki obrać pozbawić gniazdek nasiennych i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Następnie połączyć z ziemniakami, wbić jajka, wsypać mąkę, kaszę kukurydzianą, doprawić solą i pieprzem do smaku i dokładnie wymieszać. Smażyć na gorącym oleju z obu stron i podawać na słodko.