Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są dosyć drogie w wykonaniu ale warto wypróbować ten przepis, placki są przepyszne.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 31
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 31
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Składniki
Wykonanie: Mięso łososia zmiksować, dodać utłuczone ziemniaki, startą marchewkę i wymieszać. Następnie dodać żółtko jaja, skórkę z cytryny, przyprawić do smaku solą i pieprzem, jeszcze raz wymieszać by masa była jednolita. Wstawić do lodówki na godzinę. Formować na dłoni placuszki, panierować w mące i smażyć na bardzo małej ilości oleju z obu stron na złoty kolor (możemy też smażyć na patelni grillowej) Placki podawać z sosem pomidorowym i pieczywem. SMACZNEGO.