Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki każdy lubi a z dodatkiem kiełbaski smakują pysznie.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 242
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 242
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Składniki
Ziemniaka po obraniu myjemy ścieramy na najmniejszych oczkach tarki,także ścieramy cebulę i czosnek,Dodajemy mąkę,jajko,szczyptę soli,pieprz i szczyptę wegety do smaku.Wszystko mieszamy na gładką masę.
Na patelni rozgrzewamy 3 łyżki oliwy i nakładamy 1 warstwę niezbyt grubą a na nią plasterek mortadeli(jeśli nie mamy mortadeli mozemy zastąpić ja inna np.kiełbasą )
Teraz na mortadelę kładziemy następną warstwę startych ziemniaków tak aby pokryła całą kiełbaskę.Smażymy z każdej strony na złocisty kolor
Podajemy placki z kleksem jogurtu naturalnego. Smacznego:))