Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niepowtarzalny smak, łatwe i szybkie w przygotowaniu
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Ziemniaki obieramy, ścieramy razem z cebulą na tarce na drobnych oczkach.
Dodajemy sól, pieprz smaku oraz mąkę.
Dokładnie mieszamy i smażymy nasze placki na oleju.
Rozmrożony szpinak odparowujemy na patelni.
Dodajemy łyżkę masła, czosnek, sól i gałkę muszkatołową. Dusimy około 10 minut.
Dodajemy łyżkę śmietany i dusimy jeszcze około 5 minut.
Tak przygotowany szpinak kładziemy na usmażone wcześniej placki ziemniaczane.
Smażymy jajka i kładziemy na szpinak.