Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inna wersja plackow ziemniaczanych napewno bardziej tresciwa i sycąca
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 726
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 726
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
kartofle/tak mowimy na Sląsku/ trzemy na grubej tarce,dodajemy startą cebule,ser zolty,dodajemy jajka,sol,pieprz,majeranek i troche gorącego mleka,pieczemy smakowire placuszki,dosc grube.proporcje do uznania