Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne delikatne i rozpływające się w ustach placuszki ziemniaczano-kurkowe.Zapach i smak powala,serdecznie polecam:)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 67
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 396
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19572
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 67
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 396
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19572
Składniki
Cebulę zeszklić na łyżce masła,dodać drobno pokrojone kurki ,usmażyć i doprawić pieprzem i solą.
Ziemniaki utrzeć na grubch oczkach tarki,dodac podsmażone kurki,natkę pietruszki,jajka,czosnek przeciśnięty przez praskę,mąkę,sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać.
Kłaść łyżką na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Odsączyć nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym. Smacznego życzę!