Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze placki jakie jadłam.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 200
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 200
Składniki
Cukinię umyć, odciąć końce i pokroić w bardzo cienkie plasterki, a te w długie słupki. Wymieszać w dużej misie z jajkami i mąką. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Na patelni rozgrzać olej. Porcje cukinii nawijać na widelec i delikatnie zsuwać na patelnię. Smażyć z obu stron na rumiany kolor.
Podawać z serem i pomidorami pokrojonymi w plasterki. SMACZNEGO!