Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostają ziemniaki z obiadu - przygotuj placuszki.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1760
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 46
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1594
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1760
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 46
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1594
Składniki
Ziemniaki zmielić lub rozgnieść. Dodać: mąkę pszenną, ziemniaczaną, pokrojoną w paski paprykę, szczypiorek, czerwoną cebulę pokrojoną w kostkę. Wbić jajko.Doprawić solą i pieprzem do smaku. Całość wymieszać.
Uformować placuszki. Smażyć na rozgrzanym oleju.
Podawać z sosem czosnkowym w/g mojego przepisu.