Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne, duszone z cebulką plastry schabu.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 229
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 229
Składniki
Przyprawiamy plastry schabu przyprawami (sól, pieprz ziołowy, pieprz czarny, czosnek granulowany).
Smażymy na gorącym tłuszczu do lekkiego zarumienienia się z obu stron.
Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę.
Dusimy na wolnym ogniu do miękkości mięsa i cebuli.
Gdy mięso będzie miękkie, wykładamy z cebulką na talerz, posypujemy drobno pokrojoną natką pietruszki i koprem.
Smacznego!!!