Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne mięsko na obiad.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 169
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 580
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1536
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 169
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 580
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1536
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu. Następnie słoninę drobno pokroić razem z cebulą, podsmażyć i wrzucić pokrojone pieczarki, jeszcze chwilę podsmażyć, włożyć podudzia, zalać wodą i dusić do miękkości.