Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica duszona, marynowana w przyprawach z dodatkiem miodu to mięso o lekko słodkim posmaku, które polecam każdemu ;)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Miód połączyć z oliwą i przyprawami. Obtoczyć w marynacie mięso i schować do lodówki na ok. 30 min. Na patelni stopić masło i przełożyć mięso.
Obsmażyć z każdej strony przez kilka minut, następnie przykryć i dusić do miękkości. Mięso wyciągnąć, a do powstałego sosu, można dolać kremówki. Podawać np. z ziemniaczanymi talarkami. Smacznego!