Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny sposób na przygotowanie soczystej zdrowej ryby bez tłuszczu we frytkownicy.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 35
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1983
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 35
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1983
Składniki
Polędwice opłucz, osusz ręcznikiem papierowym i skrop sokiem z cytryny.
Następnie posmaruj musztardą i posyp przyprawami, owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na dwie lub trzy godzinny. Jeśli nie masz czasu możesz piec zaraz po przygotowaniu.
Frytkownice możesz wyłożyć papierem do pieczenia ale nie jest to konieczne. Włóż rybę i piec około 8-10 minut w temperaturze 180 st.
Gotową rybę podajemy z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką u mnie z kebaba. Polecam.