Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1595
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 98
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 83
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 404
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1595
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 98
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 83
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 404
Składniki
Nagrzać piekarnik do 80 stopni. Filet posolić i popieprzyć. Z każdej strony po 5 minut filet podsmażyć i wstawić do nagrzanego piekarnika na 80 stopni. Piec 1,5 godziny do 1i3/4 godziny dusić w piekarniku.
cebulę posiekać i zeszklić na maśle, następnie dodać biały ocet winny i zredukować do 100 ml. Do sosu dodac dżem porzeczkowy. Obrać mango pokroić w półplastry pieprz wypłukać i widelcem rozgnieść. Przed podaniem poddusić mango na 20 g masła klarowanego.
Ponownie zagotowac sos, dodac rozstarty pieprz, Resztę masła w formie płatków dodać do sosu. Filet w plastry pokroić, podawć polaną sosem polędwiczkę z mango.