Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych to jest to czego szukasz na niedzielny obiad. Mięso podane z ryżem lub kopytkami polane aromatycznym sosem idealnie stanowi danie obiadowe. Przekonaj się sam.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 237
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 534
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 237
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 534
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w podłużne słupki. 2. Cebulę obieram, drobno kroję i smażę w garnku na rozgrzanej oliwie. 3. Papryki myję, usuwam nasiona, kroję w drobne paseczki i dodaję do cebuli. 4. Następnie wlewam pomidory z puszki, wsypuję paprykę słodką mieloną, sól, pieprz, tymianek, oregano, dodaję mięso i gotuję 20 minut. 5. Danie gotowe, podaję z ryżem. 6. Smacznego.