Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W aromatycznej marynacie z żurawinami
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 106
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 37
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 106
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 37
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Składniki
Polędwiczki oczyść, opłucz, osusz papierowym ręcznikiem. każdą pokrój na plastry grubości ok. 1,5 cm. Przyprawę do karkówki wymieszaj z 5 łyżkami oleju, konfiturą, posiekanym ząbkiem czosnku i listkami rozmarynu. kawałki mięsa wymieszaj z przygotowaną marynata i odstaw je na 10 minut w chłodne miejsce. Plastry polędwicy kładź na ruszcie grilla i piecz po 2 minuty z każdej strony