Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki wieprzowe krojone i podsmażone, a potem duszone z pieczarkami i cebulą
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 259
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 52
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 52
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5362
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 259
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 52
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 52
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5362
Składniki
Pokroić polędwiczki na dość grube plastry, trochę potraktować tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i partiami podsmażyć z obu stron; przełożyć do garnka czy rondla. Pokroić cebulę w kostkę, podsmażyć na złoto, dorzucić do polędwiczek Obrać i pokroić pieczarki, podsmażyć, dodać do polędwiczek. Do rondla z polędwiczkami dodać trochę wody, dusić około 30-40 min na niewielkim ogniu Na koniec doprawić solą, można dorzucić trochę natki.