Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz zaproszonych Gości, a nie masz pomysłu na danie, oto przepisy dla Ciebie. Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych z dodatkiem pomidorów nie ma nic lepszego.
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 140
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 140
Składniki
1. Polędwiczki oczyszczam z błonek, nacieram pieprzem oraz solą. Następnie układam w woreczku do pieczenia na blaszce i piekę 35 minut w rozgrzanym piekarniku w 180°C.
2. Po upieczeniu mięso kroję w plastry, układam w naczyniu. 3. Pomidory kroję w plasterki układam na mięsie, mięso polewam oliwą z pomidorów. 4. Potrawę dekoruję oliwkami. 5. Gotowe. 6. Smacznego.